![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem
chce zrobić dwie listy rozwijalne ( 2 selecty ). W pierszym select-ie użytkownik wybiera jakąś drużynę np. Drużyna A, Drużyna B itp. Natomiast od tego jaką drużynę wybierze, chce by w drugiej liscie, rozwijala sie lista imion i nazwisk osob tej druzyny, ale dane pobierane są z bazy mysql. Jak to zrobić? Byłbym wdzieczny za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 2 Dołączył: 29.12.2006 Skąd: Polska, gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umiesz używać MySQL?? Jak nie wiesz to musisz się podszkolic dopiero potem próbuj.
Gotowca ci nie napiszę ![]() Są 2 rozwiązania: - JavaScript (Nie ten temat) - Musisz zrobić dwie identyczne strony a po wybraniu pierwszego selecta przejść do nastepnej w ktorej czekają już imiona i nazwiska. Mam nadzieje, że ukierunkowałem Twoje zamiary. php; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już sobie poradziłem, ale natknąłem się na kolejny problem, a mianowicie, nie mogę zapisać w bazie wartosci pobranej z drugiego selecta.....
więcej na odzielnym temacie: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=83...mp;#entry425471 Ten post edytował spider865 3.01.2008, 01:07:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:51 |