![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taka sytuację. W katalogu public_html znajduje się plik index.php na który requirem wrzucam skrypt xxx.php z katalogu /public_html/skrypty/ Skrypt xxx.php zawiera formularz i odwołuje się sam do siebie, że tam powiem tzn
Teraz po zrobieniu require na stronie głównej chciałbym aby skrypt odwoływał się do siebie w swoim katalogu. Tzn wiem, że można przenieś xxx.php do publica ale chciałbym mieć wszysko w jednym katalogu? Da się to jakos załatwić ? Bo nie działa a nie mam jakoś pomysłu na coś bardziej twórczego. pozdrawiam
Powód edycji: dodałem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje ci jednej kropeczki...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałeś racje diabeł tkwi w szczegółach:)
sorry za brak tagów, roztargnienie ![]() Ten post edytował Crisu 30.12.2007, 17:11:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:59 |