![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Wyświetlam w poniższy sposób dane z bazy. Chciałbym aby po naciśnięciu przycisku grupowało te dane poprzez "miejsce" oraz aby limit wyświetlanych danych na 1 stronie był 20. Nie bardzo mi to wychodzi prosił bym o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Troche mało danych podajesz. Jeśłi chodzi Tobie też o stronicowanie, to użyj jakiejś klasy (przeszukaj forum - na pewno znajdziesz). Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
kurde właśnie zauważyłem, że wyświetla mi to tylko jeden wiersz z bazy danych.. najnowszy a nie wszystkie i nie bardzo wiem gdzie błąd ![]() |
|
|
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
echo"miejsce".$print['miejsce'].;
6 wiersz jest taki... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wywal ten for() i daj pętlę while()
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzięki wielkie działa już.
jeśli chodzi o grupowanie to również o to mi chodziło, tylko po naciśnięciu na przycisk... ale to dodam submit i powinno działać więc również dzięki wielkie!!! ![]() |
|
|
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a jeszcze jeśli chodzi o ten limit
to jak zrobić,żeby automatycznie tworzył tyle podstron aby wyświetlić wszystkie dane? |
|
|
--melon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
chodzi o to ,że mam np 10 wpisów w bazie mysql i gdy ustalam limit 0, 5 to wyświetla pierwsze pięć, i teraz ,żeby automatycznie stworzył nowa stronę z limit 5,10 oraz odnośnik na stronie głównej.
proszę o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 10:54 |