![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Witam wszystkich!!! Mam problem, chciałbym aby animacje flash umieszczone na stronie w HTML wyświetlały się w taki sam sposób w IE jak w FireFox. tzn. po załadowaniu strony HTML z animacją flash Fire Fox wyświetla ją bez konieczności klikania na nią "click and activate to use this control" np w celu otwarcia menu we flashu tak jak jest to w IE. Widziałem strony które ładują animacje flash w IE bez konieczności aktywacji przez kliknięcie. Jeśli ktoś z was ma jakieś rozwiązanie to proszę o pomoc. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku!!!!! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za podpowiedź - spróbuję coś z tego skleić. Jak już skleję to podzielę wrażeniami ![]() Pozdrawiam cię revyag - i jeszcze raz dzięki za podpowiedź, bo tak szczerze mówiąc to nie zabardzo nawet wiedziałem jak skonstruować pytanie. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam!!!!!!!!!!. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodam jeszcze że Microsoft kupił od Eolas licencję dzięki której nie trzeba będzie klikać po IE animacji żeby je aktywować. Nastąpi to w kwietniu 2008
![]() http://blogs.msdn.com/ie/archive/2007/11/0...vex-update.aspx -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Czyli zasadniczo, można odpuścić przerabianie kodów i tylko spokojnie czekać do kwietnia??
![]() |
|
|
![]()
|
|
Do kwietnia jeszcze jest trochę czasu. Poza tym to nie zadziała ot tak, Microsoft wyda poprawkę, a ponieważ sporo ludzi ma wyłączone aktualizacje automatyczne, trochę może potrwać zanim wszystko wróci do normalności.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]()
|
|
Napewno masz rację, ale szczerze mówiąc mam gdzieś ludzi którzy mają wyłączone poprawki, są to z reguły ludzie z nielegalnymi kopiami systemu (w jednym z marketów sprzedają OEM XP Home za 199 zł - myślę, że to przystępna cena;))) lub ignoranci dla których to czy strona wyświetla się tak czy siak to sprawa napewno drugorzędna.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 12:07 |