![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego nie mogę zapomocą tego skryptu uploadować dwóch zdjęć jednoczesnie ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$_FILES['plik#1']
i wszystko jasne ![]() ps: a jesli nie wszystko jasne to powiino byc tak jak wszedzie: $_FILES['plik#'.$x] -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe no fakt nie zauważyłem
![]() dzięx ![]() ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
-taki_sobie_programista- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ciekawy skrypt, tylko jest jeden problem, ja napisałem coś podobnego i jak ładuje jpga przez IE to działa tylko z typem image/pjpeg, natomiast wogóle nie łapie PNG. W FF oczywiście brak takich problemów. Macie jakieś sugestie co do tego jak pod IE wysłać PNG na serwer?
A oto mój kodzik:
A wysyłam to za pomocą: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Manual naprawde nie gryzie:
http://pl2.php.net/manual/pl/features.file-upload.php Cytat Browsers intepret png upload type differently too eg.
print_r() output from Mozilla 1.6 Array ( [name] => eg1.png [type] => image/png [tmp_name] => /var/tmp/phpIJd4FL [error] => 0 [size] => 66614 ) print_r() output from IE 6 Array ( [name] => eg1.png [type] => image/x-png [tmp_name] => /var/tmp/phpHJ04Dh [error] => 0 [size] => 66614 ) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:37 |