![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Praktycznie połączyłem już logowanie z forum, z tym, że jak zaloguję się formularzem na stronie, to jestem przekierowany na forum. Jakoś nie mogę znaleźć fragmentu odpowiadającego za to przekierowanie. Adres przekazuje zmienna $_GET['url'], w przypadku wylogawnia zrobiłem tak:
A logowanie pośrednio jest tu:
Może ktoś to robił i wie, gdzie szukać? ![]() Z góry dzięki. No doszedłem, bo sprawa dosyć prosta, jest pole hidden 'redirect', tylko, że przez to pole przekierowuje http://strona/forum/dopiero mój adres, jest możliwość przejść wyżej do katalogu? ./ i ../ nie działa ![]() Sam doszedłem ![]() ![]() Ew. jakby ktoś wiedział, jak zrobić, aby bezpośrednio przekierował (jakby używając header('Location: ...')) byłbym wdzięczny ![]() Ten post edytował KCG 2.01.2008, 17:03:01 -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:31 |