![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy spotkaliście się może kiedyś następującym problemem? Gdy łączę się z konsoli z mysql wszystko jest oki loguję sie na swojego user i mogę wykonywać operacje, a gdy robię:
nic mi nie wypisuje na stronie, a żeby to było mało to jeszcze nie pojawia mi się połowa strony, a gdy zakomentuje w/w instrukcje to wszsytko jest ok. Jak myślicie dlaczego to może nie działać? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Włącz raportowanie i wyświetlanie błędów i zobacz czy wyświetlają Ci się jakieś błędy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@webdicepl, a które opcje w php.ini powinny być włączone żeby wyświetlało mi wszystkie błędy, bo wydaje mi się, że jest ok, a nic nie wyświetla:)
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Obowiązkowo:
Kod display_errors = On oraz Kod error_reporting = E_ALL lub Kod error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE Ale dobrym nawykiem jest pracowanie przy wyświetlaniu błędów oraz ostrzeżeń (czyli opcja pierwsza). |
|
|
![]()
|
|
Zmieniłem i nadal nic nie wyświetla, dziwne...
|
|
|
![]()
|
|
Restartowałeś apache?
Moim zdaniem są dwa powody, podałeś złe dane do bazy lub moduł mysql nie jest załadowany do PHP. |
|
|
![]()
|
|
Co masz na myśli mówiać ładowanie modułu mysql do php? Jak to wykonać?
|
|
|
![]()
|
|
Kod extension=php_mysql.dll Ale trudno cokolwiek robić skoro nie widzi się błędów. Dodaj w pliku jeszcze taki kod: Kod error_reporting(E_ALL);
ini_set ('display_errors', 1); |
|
|
![]()
|
|
Zero odzewu na stronie;/ masakra
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:11 |