![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, bardzo podoba mi się skrypt kalendarza, dostępny ze strony free4u.pl jednak chciałbym wprowadzić pare poprawek. Czy ma ktoś może kod źródłowy tego kalendarza albo czy może ktoś napisać identyczny ?
Bardzo mi zależy i będe bardzo wdzięczny za pomoc. Serdecznie pozdrawiam |
|
|
-simply- |
![]()
|
Goście ![]() |
a poszukaj na hotscripts
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Gotowców nie dajemy - przenoszę na gotowe rozwiązania - może ktoś Ci poda jakiś link.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety na hotscripts nie znalazłem, chodzi mi o identyczny kalendarz jak na tej stronie.
Bardzo mi zależy aby mieć taki skrypt na swojej stronie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie to na tej stronce coś znajdziesz.
Ale osobiście polecam TIGRA Calendar, demo tutaj info i możliwość ściągnięcia tutaj -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
niestety nie znalazłem, potrzebuje identyczny jak na tej stronce tylko żeby nie dodawał reklam na strone
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 03:45 |