![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam cos takiego:
if (!isset($_SESSION['szkola']) || !is_array($_SESSION['szkola'])) { $_SESSION['szkola'] = array(); }//tworzy tablice if (isset($_POST['szkola']) && !empty($_POST['szkola'])) { $_SESSION['szkola'][] = $_POST['szkola']; //przypisuje kolejne elementy do tablicy } Jak mozna zrobic zeby prucz zapisywania kolejnego elementu tablicy zapisac jego numer?
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Napisz coś więcej, bo nie wiem, o co Tobie chodzi.... o klucz tablicy? Jaki numer?
Pozdrawiam. p.s Przenoszę na Przedszkole, a Ty dodaj bbcode -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 11.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 takie same tematy ?
![]() Mam ci dać odnośnik do twojego starego bo nie możesz znaleść ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo wiem, o co Tobie chodzi.. O to?:
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo o coś w stylu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:37 |