![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-piotrus99- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Oto mój problem: Nie wiem, czy powinienem "zgłosić" to tutaj... Już od kilku dobrych miesięcy szukam skryptu generowania gotowej grafiki i interaktywnego tektu... Prosty kod, ale php nie jest moją mocną stroną (osobiście wolę javascript, albo coś innego) i nie mogę sobiez tym poradzić... Przykład czegoś takiego znajduje się tu: TUTAJ Chciałbym jednak, aby cała operacja działa się w jednym oknie (formularz + wynik). Jeżeli ktoś znalazł taki skrypt to błagam o pomoc... Dzięki z góry... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeszukaj forum pod hasłem: imagettftext
poczytaj wyniki, powinieneś sobie z tym poradzić ![]() -------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
-piotrus99- |
![]()
|
Goście ![]() |
Eeee... dzięki
![]() ![]() |
|
|
-piotrus99- |
![]()
|
Goście ![]() |
No i poszukałem, ale:
- wszędzie jest to obrazek generowany w php, a nie gotowy... - tekst jest generowany z poziomu pisania skryptu, a nie przez formularz Mi raczej chodziło o znalezienie PRZYKŁADU, dzięki któremu możnaby wygenerować obrazek i przez formularz w dowolnym jego miejscu umieścić prosty tekst... Zależy mi na tym na prawdę i jakby ktoś spotkał się z takim PRZYKŁADEM to błagam o pomoc... ![]() |
|
|
-piotrus99- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy na serio nikt nie wie jak to zrobić??
Naprawdę mi zależy błagam o pomoc... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:46 |