![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem otóz na moim kompie na którym mam krasnala stronka działa poprawnie a gdy ja umiesciłem w necie nie chce połaczyc sie z baza danych moze to wina tego ze mam starsza wersje php i myslq na krasnalu niz na serwerze na którym stoi stronka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprawdziłeś dane do łączenia ? host, login, hasło może tam masz błąd ;]
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdzałem na 1000% jest dobrze nie jarze co moze byc przyczyna moze jednak e wersje sa inne i dlatego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż kod ;] bo nie wiem co tam masz ;]
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
function db_connect()
{ $result=mysql_connect("localhost","marian","qqqqq"); if(!$result) return false; if(!mysql_select_db("marian_cba_pl")) return false; return $result; } no i nawer jesli podam zle haslo w tej funkcji to nie wyskakuja mi błedy adres strony www to www.545.cba.pl krasnal mi reaguje pieknie na złe haslo w postaci błedów a serwer cba nic a nic moze serwer jest zdynmany |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:57 |