![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka!!
(jak taki temat był to przepraszam ale nie mogłem znalesc) A wiec chodzi mi o wysyłąnie maili zrobiłem swój skrypcik i wszystko chodzi ale gdy wejde na poczcie w szczeguły to wyswietla sie adres strony z jakiej zostało wysłane itp. Jak zrobic żeby w opcjach: Return-Path: Received: Message-Id: X-HTTP-Client: X-HTTP-Posting-URI: X-WP-AV: wyswietlało sie to co wpisze?? Chodzi mi tu o moje dane a nie o (jak jusz jest wpisane) adres ip adres strony itp.
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę.. Błagam, ortografia
![]() Cytat(Szupien) jak jusz jest wpisane => już, szczegóły.Zobacz tutaj jak widać wszystkie rzeczy jak "X-MSMail-Priority", "X-Priority", czy to co wymieniłeś, można spokojnie wysłać w header (nagłówkach) wysyłanych maili. Pamiętaj, aby po każdej takiej wartości postawić znak nowej linii, tak jak pokazane to w przykładzie do którego dałem link (\r\n). Ten post edytował sniezny_wilk 27.12.2007, 10:51:17 -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Proszę.. Błagam, ortografia ![]() => już, szczegóły. Zobacz tutaj jak widać wszystkie rzeczy jak "X-MSMail-Priority", "X-Priority", czy to co wymieniłeś, można spokojnie wysłać w header (nagłówkach) wysyłanych maili. Pamiętaj, aby po każdej takiej wartości postawić znak nowej linii, tak jak pokazane to w przykładzie do którego dałem link (\r\n). Pozatym że nie działa to dochodzi jako spam ![]() Oto mój kodzik: Kod <?php $nadawca = ""; $odbiorca = ""; $temat = ""; $tresc = ""; $head = ''; $head .= "Content-Type: text/plain \r\n"; $head .= "Date: ". date('r'). " \r\n"; $head .= "Return-Path: $nadawca \r\n"; $head .= "From: $nadawca \r\n"; $head .= "Sender: $nadawca \r\n"; $head .= "Reply-To: $nadawca \r\n"; $head .= "Organization: $nadawca \r\n"; $head .= "X-Sender: $nadawca \r\n"; $head .= "X-Priority: 3 \r\n"; $head .= "X-Mailer: $nadawca \r\n"; mail($odbiorca, $temat, $tresc, $head); ?> Ale on nie spełnia wszystkich mojich oczekiwac nawet jak dodam pola Return-Path: to i to tak nic nie daje jakies rady?? Chodzi mi o to to żeby w Return-Path: wyswietlał się adres maila. Sorka za duble posta ale temat jak sie edytuje sie nie odswieza,a mi zalezy na odpowiedzi i mam jeszcze jedno pytanie na poczcie w rubryce od wyswietla sie adres a jak przeramiam zeby wyswietlało sie np Piotrek to tam musi byc znak @ jak to ominać i jak w rubryce adres swrotny wyswietlał sie adres?? chodzi mi tu o coś takiego Od: xxxx <xx@xx.pl> Ten post edytował Szupien 27.12.2007, 20:10:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:03 |