![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Który plik jest odpowiedzialny za treść panelu o nazwie: Nawigacja?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... do nawigacji się wstawia przez panel admina, pozycje są w bazie danych
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak mam sie dostać do bazy danych i co tam dalej zrobic po kolei??
I jeszcze jedno pytanie. Jak wpisuję jakiś tekst na nowej stronie to co zrobić żeby przenieść nastepne zdanie do nastepnej linijki, czy jest na to jakis inny sposób niż znaczniki <p> </p> ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tego przjescia to podstawy html sie klaniaja. Jest taki znaczik jak <br>, ktory sprawia, ze element wyswietla sie w nastepnej linijce.
|
|
|
![]()
|
|
A jak mam sie dostać do bazy danych i co tam dalej zrobic po kolei??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wcale nie musisz sie dostawac do bazy aby usunac wpisy z menu Nawigacja. Wchodzisz do PA, nastepnie do zakladki Zarządzanie Stroną, pozniej Menu strony i usuwasz te pozycje, ktore chcesz.
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki bardzo. A jak zrobic takie samo menu tylo ze z innymi linkami?? Chodzi mi o przykładowy kod takiego właśnie menu
|
|
|
![]()
|
|
W tym samym miejscu co usuwlaes linki z tym, ze nizej jest miejsce na dodanie linku.
|
|
|
![]()
|
|
A wiesz może jak uzyskac taki efekt:
Kod http://images1.fotosik.pl/109/93469a24d744ea3a.jpg
|
|
|
![]()
|
|
Z tego co widze i pracowalem na Fusionie to sa to dodatkowe wtyczki. Zrobic takie cos mozesz poprzez wgranie takich wtyczek, albo stworzenie paneli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:54 |