![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-bobobox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Od paru dni męczę się, żeby zrobić w jak najprostszy sposób stronę, na której będzie widoczne 2 puste pola tekstowe i obok napis "dodaj". Do jednego pola chcę wpisywać link, a do drugiego tytuł linku. Linki mają być widoczne jeden pod drugim pod formularzem (czy jak to się zwie). Bardzo proszę o pomoc, albo najlepiej jakiegoś gotowca. Dopiero zaczynam się uczyć i pomogłoby mi to się uczyć. Z góry bardzo dziękuję i życzę szczęśliwego nowego roku
![]()
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
-bobobox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Widzę, że nie można dawać edita. Przepraszam za powtarzanie się w jednym ze zdań
![]() |
|
|
-bobobox- |
![]()
|
Goście ![]() |
zapomniałem o jeszcze jednym
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a do jakiej bazy mają być dodawane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z gotowcem może być problem, bo takie już są zasady na tym forum, że gotowców raczej nie dajemy. Napisz, z czym konkretnie masz problem, to Ci pomożemy. No i więcej się nauczysz, niż jakbyś dostał gotowca.
Formularz wyświetlasz przy pomocy <form></form>, pola tekstowe to <input> i <textarea>, proste zapytania dodające i usuwające dane z bazy danych są w manualu. -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
-bobobox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Oto prototyp strony
![]() A to parametry z yoyo.pl do mojej strony: Połączenie do bazy MySQL * Panel PHPMyAdmin: http://mysql1.yoyo.pl/ * Adres serwera MySQL: mysql1.yoyo.pl * Port: 3306 * Baza danych: db380102 * Nazwa użytkownika: db380102 * Hasło: Niestety z tych $xxx $%7 d([]d]e, do połączenia się z bazą nie za wiele rozumiem :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:59 |