![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu ktory po wspisaniu np.http://youtube.com/watch?v=JsadxF8-lvQ&feature=dir
Sciaga filmik z YouTube po prostu skrypt ktory sciaga filmiki z YouTube , ma on byc na stronie Ten post edytował tomala92 24.12.2007, 22:11:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli dobrze pamietam to FF ma wtyczke umozliwiajaca pobieranie plikow z YT
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FF co to ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat FF co to ? lol... to jest Firefox. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Tylko ja chcialbym takie cos na www
Chcialbym taki skrypt na WWW |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 12 Dołączył: 27.01.2007 Skąd: north Poziom: 158 Tytuł: Miszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie cóś to trochę ci będzie trudno znaleźć, zawsze możesz skorzystać z: http://vidgrabbr.com/
-------------------- Blog | plugin system by carbolymer
Residence: #php.pl @ IRCNet "Pralki powstały po to, aby kobiety też mogły programować" |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie ale ja chce taki skrypt na mojej www ;/ to mowisz ze ciezko bedzie bo ja juz sprobowalem na pisac taki skrypt ale generalnie nie wyszlo ;d i dlatego zrwocilem sie o pomoc tutaj.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolnie sam problem nie jest taki ciężki - obsługa ściągania plików z jakiegoś serwera oraz wysłanie go do pobierajacego nie jest jakos specjalnie skomplikowane - tylko chodzi o to że nazwa podana w kazdym linku - wcale nie oznacza jak nazywa sie uploadowany plik - proponuje pogadac na ten temat z ktoryms z tworcow programow typu YouTube downloader - albo poczytanie w internecie na jakiej zasadzie mozna przelamac te ich zabezpieczenia - i dorwac sciezke do pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo Dziekuje za pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:36 |