![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Skąd: z Czelsy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Czy istnieje mozliwosc przesloniecia zmiennej sendmail_from w momencie wysylania maila funkcja mail()?
Probuje:
ale niestety nie skutkuje - w polu 'od' wyswietla sie 'www-data' czyli przypuszczalnie wartosc sendmail_from ustawiona przez uslugodawce domyslnie. Pomozcie prosze co poczac z takim fantem? Pozdrawiam. Juz wiem gdzie lezal blad. Podalem zly parametr do funkji mail() - parametr $from ktory powinien zawierac naglowki a w nich:
Ten post edytował bobens_83 24.12.2007, 10:50:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat www-data Jest to ustawienie administratora. Sprawdziłem Twój kod formularza i mi działa dobrze, sprawdzałem na poczcie gmail i jest tak: jak wejde do skrzynki odbiorczej to mam tak: Cytat Od: name temat: siemka A w nagłówku wiadomości jest tak:
Czyli musisz zapytać się admina co zrobić z tym, a gdzie masz ten konto wzięte to sprawdze tam. Albo zobacz tak:
A w miejsce tego: webmaster@$SERVER_NAME wstaw swoje dane Ten post edytował ExPlOiT 24.12.2007, 12:10:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:45 |