![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym prosić o skrypt, który rozwinie lub zwinie określony kawałek strony WWW. Sam nie potrafie sobie poradzić z tym problemem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Potrzebne mi to jest aby po naciśnięciu przycisku Pokaż komentarze rozwijała się ukryta część strony z komentarzami, a po kliknięci na Ukryj komentarze lista ta znikała.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do pliku stylu css(badz tam gdzie masz opisane style css) strony dodaj:
CODE .ukryteKomentarze{display:none;} .widoczneKomentarze{display:block;} /*block albo inline, zależy co Ci bardziej pasuje*/ Swoje komentarze opakuj w diva (jak ponizej) A gdzies na stronie (byle nie w powyższym^ divie) dodaj (tu akurat zrobiłem przycisk, ale można go zamienić na coś innego) A do strony na której komentarze wyświetlasz dodaj: Jeśli nie zrobiłem gdzieś literówki to powinno działać:) W razie problemów to podaj linka, gdzie to zaimplementowałeś ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 23:12 |