![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem nową stronę, a dokładnie na chwile obecną samą stronę główną w xhtml i css, chciałbym abyście ją ocenili pod każdym względem, i co zmienić etc...
Adres to: Aplikacje internetowe |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Top słaby, zrobiony bez pomysłu. Dlaczego nie używasz nagłówków hX? W lewej kolumnie odstęp od topu jest mniejszy niż w contencie. hr wygląda nieciekwie (w menu). Menu nie jest listą. Kod dla mnie chaotyczny - brak wcięć.
Ogólnie 4 na 10. Aha, i coś co mnie mega wpienia: MY. Założę się, że to całe MY to jedna osoba. Za tego typu praktyki (wprowadzanie w błąd) obniżam notę do 3 na 10. PS: możesz się z nią nie zgadzać, to tylko moje zdanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Aha, i coś co mnie mega wpienia: MY. Założę się, że to całe MY to jedna osoba. Za tego typu praktyki (wprowadzanie w błąd) obniżam notę do 3 na 10. ten tekst układałem na szybko, zresztą jak się dobrze wczytasz to momentami traci sens. Tekst wymyśle na samym końcu teraz jest najważniejszy dla mnie design ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
taki mam nawyk że zawsze pisze w liczbie mnogiej, ale tylko po to żeby wrzucić byle jaki tekst na stronie, aby zobaczyć jak to będzie wszystko wyglądało. Podczas projektowania szablonów zawsze pisze w liczbie mnogiej, głupi nawyk ale później jak już strona ma iść na serwer to zmieniam go.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
proponuje nic na szybko tutaj nei zamieszczać ...
mozna sie na tym przejechać ... z drugiej strony szkoda nam oceniać cos co na szybko bylo robione - i tak mozna ocenic ten projekt - jako typowo "studencki" czyli na kolanie :-) ... 3/10 -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może i xhtml, ale tragiczny wygląd pod IE6, takich błędów nie powinno się popełniać. Popracuj trochę na zgodnościami ze wszystkimi przeglądarkami, bo właśnie sztuką jest zrobić dobrą stronkę która będzie wyglądała tak samo bez względu na program w jakim przeglądamy
![]() -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląd 3/10
Top menu słabo widać. Kolory jak dla mnie trochę nie pasują oraz bym zrobił większy margines pomiędzy banerem a treścią. Umieścił wyszukiwarkę po prawej stronie bliżej góry. Treść na głównej stronie zrobił formie tak zwanych startu (4 ramki - Systemy zarządzania treścią itd.) Tak jak jest na stronie www.enea.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż nie działają linki, więc co tu oceniać?
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Największe problemy, to że dzieło jest: mdłe, ciężkie w czytaniu(kolory), zła topografia (nie mogę od razu odnaleźć interesujące mnie informacje).
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całość strony wygląda jak białe tło z czarnym prostokątem u góry. Popracuj jeszcze.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz exploitki do tych systemów zarządzania treścią?
![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
hehehe niestety nie robie do nich exploitów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:37 |