![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poprzedni watek zostal blyskawicznie zamkniety (nie slusznie). W helpie jest tylko napisane host: localhost Wiec jezeli ktos wie, to prosze o odpowiedz (a tamten watek mozna wyrzucic). Jezeli uwazacie, ze jest to w helpie to prosze mi pokazac gdzie, bo nie widze teog pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a localhost to co to niby jest?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to, ze mam stronke na lycosie i na friko. i nie wiem jakie dane wpisac do friko :?
napisalem to w drugim watku, ale zapomnialem tutaj. sorki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej wątpliwe ejst, zeby była możliwość bezpośrednich połączeń z innych serwerów.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ze względu na specyfikę połączenia realizowanego przez lycos'a (sprawdzany jest użytkownik, który uruchamia dany skrypt i nie jest brane pod uwagę jego hasło), nie ma możliwości łaczenia się z serwerami lycos'a poza localhostem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a jakis inny serwer php + mysql ale, zeby byla mozliwosc polaczenia sie z baza tez z innego konta.... ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Shame on U:
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=6599 btw: wielokrotnie wspominany www.freesql.org ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
thx:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 21:47 |