![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam właściwie problem natury teoretycznej, mam nadzieje że dosyć jasno go przedstawię
![]() Pracuje w panelu administracyjnym który obsługuje kilka stron, we wszystkich formularzach nazwa hosta przypisywana jest do zmiennej $vhost w zależności jaką stronę w danej chwili panel obsługuje. Moje pytanie takie, chce do takiego formularza który za pomocą powyższej zmiennej dodać okno pop upa na pewną operacje jednakże potrzebowałbym by zmienna $vhost była również przesłana razem z poleceniem otwarcia okna pop upa tak by po zrobieniu np echo $vhost pokazała sie nazwa hosta która panel obsługuje w danym momencie. Input moze teoretycznie wygladac nastepujaco
Na początku myślałem że pomoże umieszczenie Ale to jakieś przekłamanie bo Pup up by wygladał następująco
Po prostu koncepcji mi brakuje, jeśli jakieś dodatkowe info trzeba z chęcią uzupełnię ![]() Ten post edytował Muadib 20.12.2007, 11:49:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz przekazać taką zmienną w GET np. moja_strona.php?zmienna=cos
lub zapisać zmienną w sesji
potem możesz ją odczytać w pop upie
-------------------- tworzenie stron Gdańsk
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra zadziałało
![]()
A i jeszcze rzecz w tym że wyskakuje mi taki bład: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /raid/admin/modules/popup_photo.php:1) in /raid/admin/modules/popup_photo.php on line 11 Ten post edytował Muadib 20.12.2007, 13:09:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sesję musisz wystartować zanim cokolwiek wyślesz do przeglądarki. W Twoim przypadku kod JS przenieś ZA session_start.
|
|
|
![]()
|
|
AAA fakt
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:38 |