![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jakie sporty zimowe uprawiacie
![]() ja sobie skacze na nartach na gorkach przed blokiem !! ![]() Rekord życiowy 7 metrów !! ![]() juz gonie malysza !! ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To ja narty.... ale nie w tym roku
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIE jestem Engel ale tak sobie myślę - taka górka może mięć tylko kilka metrów, skocznia niewielka, pewnie bez tych wszystkich stref lodowania - 7 metrów na takiej prowizorce to dużo - gratulacje
![]() ![]() Ps. Nienawidzę Małysza (wygląda jak wąsaty owsik !) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sporty zimowe..... oglądanie TV na czas
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Machanie rękami, żeby nie zmarznąć. ;-)
-------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat NIE jestem Engel ale tak sobie myślę - taka górka może mięć tylko kilka metrów, skocznia niewielka, pewnie bez tych wszystkich stref lodowania - 7 metrów na takiej prowizorce to dużo - gratulacje
![]() ![]() Ps. Nienawidzę Małysza (wygląda jak wąsaty owsik !) W tym roku wybieramy sie z kumplem do zakopca i zaczynamy z profesionalka !! ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
Cytat To ja narty.... ale nie w tym roku
![]() ![]() ![]() czyzby dolomity ![]() ja tam tez jezdze czasami -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak dolomity, ale nauka na igielicie zbyt mila tam nie jest..
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zimowe? Snowboard i tylko snowboard
![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sporty zimowe hmm .... no chyba najlepszym sportem zimowym zeby nie zmarznac jest ogrzewanie sie .... kobietami
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat (...) Dobrze mówi, polać mu !
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fun-carving, dawniej narciarstwo klasyczne, w miedzyczasie snowboard.
Pozatym : dojscie do baru po oblodzonym chodniku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj u mnie spadł 1 śnieg - i już kontuzja
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
narteczki ( fun oczywiście )... ale jak to będzie w tym roku ( albo w przyszłym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
narty - za dziewczęce,
zamieniłem na deskę, ale cała przyjemność jeżdzenia na desce to kąpiel w hot tub z laską i massage na moje stare (27 letnie) zbolałe kości. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol : o widze swoj gosc
![]() POLVIP : narty dziewczece ? moze obecna rewolucja nart allround zrobila takie wrazenie ;p na klasycznych to tylko zawodniczki jezdzily ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 02:08 |