![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Mam pewien problem dotyczący PHP. Na mojej stronie zainstalowałam system CuteNews. Z HTML - em nie mam problemów ale za to oo PHP nie mam pojęcia. W formule newsów chciałabym zmienić tło w pasku z tytułem oto jak wygląda ona obecnie: < Kod [b]div style="width:420px; margin-bottom:30px;"> <div>color=#BFBF40]<strong>{title}</strong>[/color] </div>[/b] <div style="text-align:justify; padding:3px; margin-top:3px; margin-bottom:5px; border-top:1px solid #D3D3D3;">{short-story}</div> [b]<div style="float: right;">[full-link]Read more [/full-link] [com-link]{comments-num} Comments[/com-link]</div> <div><em>Posted on {date} by {author}</em></div>[/b] </div> . No więc chcialabym zmienic tło w tytule na kolor 819faa# Pomóżcie mi i podajcie kod i w którym miejscu mam go wstawić!! Z góry dzięki ![]() Ten post edytował JaRoPHP 18.12.2007, 22:05:53
Powód edycji: Dodanie tagu do tematu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@JULKAG - zapoznaj się z tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole.
Zwróć uwagę na znacznik w tytule - popraw błąd, inaczej temat zostanie zamknięty. Nawiązując do postu: Ale nie jestem pewny - zakładam, że ów <div> powoduje powstanie owego paska z tytułem... -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm nie rozumiem co zrobiłam źle spytałam o rzecz związaną z PHP... Napisałam logiczne pytanie więc w czym problem? I jaki błąd w tytule?
I dzięki za pomoc mam nadzieję, że będzie działało p.s działa ![]() ![]() Ten post edytował JULKAG 18.12.2007, 20:50:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Hmm nie rozumiem co zrobiłam źle spytałam o rzecz związaną z PHP... Napisałam logiczne pytanie więc w czym problem? I jaki błąd w tytule? Po pierwsze jak można zmienić tło w php.. phihi.. Po drugie to powinieneś dodać odpowiedni tag do tematy, czyli tutaj [html][css]. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Dziwne? Mam napisane coś w PHP i chcę tam zmienić tło.. Oto "mentalność polskich forów" dlatego unikam tego typu pomocy przyczepią się o każdą drobnostkę a ja przecież napisałam że nie mam pojęcia o PHP..^^ Pierwszy i ostatni raz
Ten post edytował JULKAG 18.12.2007, 22:04:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:17 |