![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-przemek_el- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam.
mam stone pisaną w php4 mój serwer z dniem 1.1.2008 roku nie wspiera juz php4 wiec staram sie poprawić wszystko aby było dobrze. Dużo juz poprawiłem tylko jeszcze pokazuje mi sie tylko taki bład: "Warning: array_count_values() [function.array-count-values]: Can only count STRING and INTEGER values! in c:\usr\apache\httpd\html\mod\cart\pokaz_kosz.php on line 48" tak wyglada kod. Linia 48 jest pierwsza.
dziekuje za ewentualna pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co zawiera zmienna koszyk, bo tu ci wypisuje "Can only count STRING and INTEGER values! " ?
-------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Array
( [1] => 1 ) Array tak to wyglada przed odświerzeni koszyka - wtedy gdy błedu nie ma, jesli odświeżę to jest: Array ( [1] => ) Array podkreslam ze przy php4 nie ma żadnego problemu i wszysyko działa. Ten post edytował przemek_el 17.12.2007, 20:29:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak odswiezysz to masz wtedy pusta wartosc tablicy, dlatego pluje sie gdy robisz array_count_values.
-------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolnie to jest strona sklepu w ktorym pracuje, jest napisana okropnie
![]() ![]() moze znalazłby się ktoś kto za opłatą niewygurowana by to zrobił ![]() pozdrawiam Ten post edytował przemek_el 17.12.2007, 22:19:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 19:07 |