![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy znacie firmę hostingową, która pozwala zaparkować na swoich serwerach DNS i dowolnie obsługiwać "obce" domeny ? Większość firm pozwala na to ale jak zacząłem zadawać pytania to nagle się okazuje, że taka domena musi wskazywać na stronę położoną już na ich serwerze - qpa Potrzebuję serwera DNS dla jakiejś tam domeny i chcę mieć możliwośc utworzenia np wpisu typu A wskazującego na dowolnie wybrany przeze mnie adres IP. Tworzenie takiego wpisu nie musi odbywać się za moim pośrednictwem, jeśli potrzebny byłby email z dyspozycją do admina to nie problem. Znacie firmy, które pozwalają na pełną dowolność w tej kwestii? Z góry dziękuję za pomoc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 05:10 |