![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem (kolejny, ale myślę że to już ostatni ![]() Adres błędu: http://www.radio.prh.pl/ligaportugalska/news/index.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Najprawdopodobniej winny jest plik .htaccess - jest w nim wpis, który powoduje ten błąd. Musiałbyś go pokazać.
Pozdrawiam. p.s Przenoszę na Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie czytałem sporo o tym pliku, jednak nigdzie nie moge go znaleźć. Gdzie on powinien się znajdować?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tego to ja już nie wiem - poszukaj w katalogach na serwerze.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie plik jest ukryty, stwórz na swoim pulpicie plik .htaccess i prześlij go na server i powinien być widoczny.
![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
A może chodzi o plik "access-logs"?
|
|
|
![]()
|
|
A czy nie możesz po prosu znaleźć pliku o którym mówimy, zamiast zgadywać? .log to jak nazwa wskazuje jest plik z logami
-------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
Prawdopodobnie plik jest ukryty, stwórz na swoim pulpicie plik .htaccess i prześlij go na server i powinien być widoczny. ![]() Najpierw przeszukałem dobrze serwer i nie znalazłem pliku. Potem zrobiłem tak jak radził Fishu, i po skopiowaniu Total C. od razu .htaccess plik od razu zniknął. Potem skopiowałem go jedynie po nazwie i było ok. Nie wiem, czy w rezultacie wyszło to czego potrzeba. Tutaj jest plik: http://www.speedyshare.com/479708471.html Ten post edytował eMichu 16.12.2007, 17:53:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie zabardzo wiem o co chodzi:
Kod [...] uW #9ě=xŻ0ËiדŻ);¤íÖÍ­ězŘuJ<°¦•îţ [...] A zmieniałeś coś w tym pliku ? -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
Nie, tego pliku w ogóle nie zmieniałem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:07 |