![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka mam zadania z matmy i infy ale kompletnie nie wiem jak je zrobić ;/ a tutaj one :
Co będzie wynikiem realizacji poniższego algorytmu?? ![]() No wiec z mojej wiedzy wynika ze może wyjść to trójkąt ale ni o takim polu jakie jest podane i może wyjść odcinek ale nie o takiej długości ;/ wiec albo coś ciągle źle liczę albo coś innego proszę o pomoc. Na rysunku poniżej pokazano fragment dokumentu zawierającego listę skrótów klawiaturowych. Co należało zrobić w pierwszym kroku postępowania, aby tę listę otrzymać? (chyba w wordzie czy w excelu w treści zadania nie pisze gdzie) ![]() A tu mój problem polega że ja mam wersje 2007 wiec nie ma tu takich okien itp ;/ A tu trzeba obliczyc ;/ ![]() Już kiedyś miałem z tym problem i pisałem na forum ale dalej nie rozumiem jak to robic ;/ ![]() Z mojich wiadomosci wynka ze zrobienie tego z tych opcji co oni podali jest nie wykonalne ;/ no bo np. zeby zamalowac tło to trzeba ukm 3 zamaluj i już jest 10 liter a max 6 chyba ze cos zle zrozumiałem. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzeba sie było uczyć.
Prac domowych tu nie rozwiązujemy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 04:16 |