Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> nfa i matma problem ;/, ułamki łancuchowe, algorytmy, logo, skróty, ułamki łancuchowe, algorytmy, logo, skróty
Szupien
post 16.12.2007, 13:14:56
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (30%)
XX---

Siemka mam zadania z matmy i infy ale kompletnie nie wiem jak je zrobić ;/ a tutaj one :

Co będzie wynikiem realizacji poniższego algorytmu??

No wiec z mojej wiedzy wynika ze może wyjść to trójkąt ale ni o takim polu jakie jest podane i może wyjść odcinek ale nie o takiej długości ;/ wiec albo coś ciągle źle liczę albo coś innego proszę o pomoc.

Na rysunku poniżej pokazano fragment dokumentu zawierającego listę skrótów klawiaturowych.
Co należało zrobić w pierwszym kroku postępowania, aby tę listę otrzymać? (chyba w wordzie czy w excelu w treści zadania nie pisze gdzie)

A tu mój problem polega że ja mam wersje 2007 wiec nie ma tu takich okien itp ;/

A tu trzeba obliczyc ;/

Już kiedyś miałem z tym problem i pisałem na forum ale dalej nie rozumiem jak to robic ;/

Z mojich wiadomosci wynka ze zrobienie tego z tych opcji co oni podali jest nie wykonalne ;/ no bo np. zeby zamalowac tło to trzeba ukm 3 zamaluj i już jest 10 liter a max 6 chyba ze cos zle zrozumiałem.

Z góry dziękuje za pomoc.
Go to the top of the page
+Quote Post
mike
post 16.12.2007, 13:17:22
Post #2

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Trzeba sie było uczyć.
Prac domowych tu nie rozwiązujemy.
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 28.06.2025 - 04:16