![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 5 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż, znów problem jak z przedszkola... Mam odpowiedni formularz do wpisywania i wysyłania danych metodą post. Wypełniam je wszystkie, wysyłam i do odpowiedniej bazy. Niestety tylko kolumna numerid (to ta z kluczem głównym) zawiera wartości wpisane w odpowiednim dla niej polu formularza. Reszta jest pusta. Cała akcja kończy się komunikatem "1 zmian dokonano", co jest zgodne z prawdą, ale oczekiwałem "7 zmian dokonano". Co się dzieje z resztą danych?
Kod $numerid = $_post['numerid'];
$tytul = $_post['tytul']; $data = $_post['data']; $opis = $_post['opis']; $historie = $_post['historie']; $okladka = $_post['okladka']; $plansze = $_post['plansze']; $polacz = mysql_connect(localhost, uzytkownik, haslo) or die(mysql_error()); $db = mysql_select_db(wilq, $polacz) or die(mysql_error()); $query = "insert into wilku values ('$numerid', '$tytul', '$data', '$opis', '$historie', '$okladka', '$plansze')"; $result = mysql_query($query); if ($result) echo mysql_affected_rows().'zmian dokonano'; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:27 |