![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , a więc od paru dni z kolegą zaczeliśmy pisać skrypt. lecz nasz php i mysql nie jest w sumie dobry i mamy problemy poszukujemy ludzi którzy są chętni do pomocy.
Może to być pomoc dobro wolna lub płatna . jestem w stanie zapłacić 100 zł lub wiecej za dobra pomoc. Wymagamy od osoby jezyki php i mysql. Gadu-Gadu lub jabber. Maksymalnie 3 , 4 godzinny dziennie. Pozdrawiam. Możecie odpowiadać tutaj lub na gadu-gadu: 4441914 Proszę nie pisać bezsensownych komentarzy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
100 zł za godzinę, czy co ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wymagamy od osoby jezyki php i mysql. Gadu-Gadu lub jabber. Maksymalnie 3 , 4 godzinny dziennie. ![]() Ja znam jeszcze język Tlena i Microsoft Messenger, nadaję się ? ![]() -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ja znam jeszcze język Tlena i Microsoft Messenger, nadaję się ALes dowciapny, normalnie gryps roku.... zamykam Jakby autor oferty mial coś jeszcze do dodania, np czy te 100 to za godzine czy za ogol to zapraszam na PW. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 19:43 |