![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szukam jak zrobić coś takiego jak na youtube.com
ale by filmy były przetrzymywane nie na moim serwerze a jedynie odwoływały się do powiedzmy Serwera YouTube lub tym podobnych, Osoba dodaje link, skrypt wyciąga ścieżkę do filmu flv, oraz screena z pliku, i dodaje go do bazy, oczywiście opis itp. i podpięcie tego do jakiegoś odtwarzacza gotowego flasha, który by to ładnie Odtworzył, wiem że można wrzucać gotowe linki lub Embed do strony, ale mi nie chodzi o coś takiego, parę stron widziałem na tej zasadzie, mieli swoje MPlayery pisane w Flashu, a korzystały z filmów YouTube, GoogleVideo chce uzyskać coś takiego, tyle że nigdzie nie mogę znaleźć jakichś przykładów lub jakiegoś opisu. Jeśli możecie mnie naprowadzić będę wdzięczny Z Góry Dziękuję za pomoc.. Ten post edytował scorpion_1982 11.12.2007, 21:40:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od poprawienia tematu na zgodny z regulaminem, w przeciwnym wypadku temat zostanie zamknięty.
Błędy ortograficzne też przydałoby się poprawić. Polecam słownik Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorrki za błędy śpieszyłem się i tak wyszło
ale już poprawione, jeśli chodzi o temat nie wiem jaki by pasował do tego topicu, zmieniłem na inny bardziej pasujący do pytania. Jakieś pomysły (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował scorpion_1982 11.12.2007, 21:44:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 11:28 |