![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej!
musze wstawic pare obraz do bazy(PostgreSQL), skorzystalam z przykladu umieszczonego na portalu gajdaw i zrobilam tak:
otrzymuje jednak taki blad: Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "where" LINE 1: insert into t_obrazy(obraz) values ('ÿØÿà') where t_obrazy... ^ in .." title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual hmm, ktos z Was wie moze czemu czepia sie zapytania? lub moze umiecie mi doradzic jakis inny sposob? nie chodzi mi o napisanie jakiejs super funkcji, po prostu musze umiescic pare obrazkow w bazie. aha, jak juz wspomnialam baza to Postgres, a pole obrazek w niej jest typu 'bytea' z gory dzieki za sugestie, Pzdr! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Z postgresem stycznosci nie mialem, ale raczej do inserta klauzuli WHERE sie nie daje. Bo niby czemu ma to sluzyc?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o boszeeee!!
hehehe, nawet nie wiem co napisac;) tak to jest jak sie czlowiek spieszy i robi kilka rzeczy w projekcie jednoczesnie:P dzieki:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:35 |