![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poniżej mam kod, który losuje liczby z zadanego przedziału i ładuje do tablicy a następnie wyświetla tablicę wynikową.
Chciałby zmodyfikować wyświetlanie wyników w taki sposób, żeby w wierszu początkowo pojawiła się tylko wartość pola $wynik["id_nag_dod"] i na końcu wiersza przycisk "pokaż", następnie po kliknięciu go pokazała się reszta danych. Jak mógłbym zrobić coś takiego??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógłbś to zrobić javascriptem. Robisz klasę w css, która domyślnie jest nie widoczna a później metodą onClick() zmieniasz ją na widoczną
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, ale czy da się w taki sposób odkrywać wiersze w wybranej kolejności, nie wszystkie na raz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli rozumiem to po kliknięciu pokaż ma się pokazać jedno, chwila przerwy i kolejne itd (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
jeśli tak to się da |
|
|
![]()
|
|
no właśnie o coś takiego mi chodzi. z cssem nie będę miał problemu, nieco gorzej będzie z javascript. wogóle myślałem o jakimś rozwiązaniu z wykorzystaniem php. jeśli ktoś ma jakieś inne pomyśly to będę wdzięczny
|
|
|
![]()
|
|
w php nie zrobisz bo php jest interpretowane po stronie serwera. chyba że chcesz żeby to się co chwilę odświeżało i wyświetlało kolejne linijki ale to się raczej mija z celem.
to do użycia się nie nadaje ale pokombinu z tym |
|
|
![]()
|
|
Witam, prezentuje gotowe rozwiązanie:
Ten post edytował maniaksz 12.12.2007, 08:59:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 08:04 |