![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
ostatnio przestał mi działać skrypt (działa tylko pod operą - nie wiem czemu) rak tworze tokena:
później jest formularz z polem "kod_obrazka" i tak sprawdzam:
no i nie dziąła :| nie wiem czemu :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co ma przeglądarka do PHP? Poza tym co to znaczy: przestał działać ? W sensie co jest źle napisz!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no widocznie ma skoro pod Operą dodaje
chodzi o to że cały czas nie dodaje wpisu (tylko pod Operą tak) próbowałem sprawdzić co wyświetla się po wpisaniu to zamiast wartości wpisane było np cyfra 1 to zmieniłem warunek na
ale to również nic nie zmieniło. jeżeli ktoś nie wierzy że pod Operą da rade dodać a pod inną nie chce to zapraszam na www.dobrywyglad.com/carmello/dodaj_wpis.php pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 3 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie działa z operą, ff i ie7
-------------------- W chwili wolnego zapraszam na gry Dla każdego coś się znajdzie;)
|
|
|
![]()
|
|
hmmm a pod IE 6.0 nadal mi nie działa :/ coś z tym IE jest nie tak :/ tylko co :|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:54 |