![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem do kogo sie zwrocic z tym pytaniem wiec pytam tutaj.
Bardzo mi sie spodobal pomysl z emotami w czapeczkach... nie chce bezczelnie kopiowac pomyslu zatem uprzejmie pytam: moge wykozystac pomysl? czapeczki naloze na emoty, ktorych uzywam na swojej stronie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Emotikony z czapeczkami pochodza z serwisu http://www.forumimages.com
Nie sadze zeby ktos mial cos przeciwko temu zebys uzyl takich samych/podobnych u siebie. -------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje
![]() OT: przegladam sobie pojedynek z panem Kubickim... nie moge nacieszyc oczu... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mitez sie podobaj te capeczki
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żeby nie zakladać nowego topicu...
A skąd można dorwać ikonki przedstawiające np. edycje, konfiguracje czy usunięcie? Oczywiście jakies takie małe w stylu tych w górnym panelu forum czyli np. konkurs, szukaj -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie na temat ale co tam
![]() jak patrze na avatara pana kalinowski to zawsze mi sie morda cieszy ![]() sam go robiles?? bo jest "wyczesany" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale już widziałem nawet kilka wersji tego gifa (nawet z boomboxem) tylko niepamiętam gdzie, jak sobie przypomne podrzuce link.
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gif gifem ale mi trzeba ikonki :!: :cry:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:48 |