![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam interesuje mnie jak zrobić coś takiego jak na stronie http://ggopisy.be/opisy,improve.html
czyli jak umieścić , w adresie url pytam, ponieważ mam podobny skrypt też zawiera przecinki w adresie, postawiłem serwer, webserver, i wywala mi że strona nie została odnaleźiona.. Jak skonfigurować pod to serwer. Przepraszam jeśli temat był już wcześniej poruszany ale nie mogę znaleźć. Z Góry serdecznie dziękuje za pomoc Pozdrawiam Ten post edytował JaRoPHP 10.12.2007, 14:55:29
Powód edycji: Dodanie znacznika do tematu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj na forum i google o przyjaznych adresach - moduł serwera mod_rewrite (jest masa przykładów)
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje zapoznać się też z tym artykułem:
przyjazne URL-e -------------------- Zapraszam na spływy kajakowe rzekami podlasia www.splywy-kajakiem.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@scorpion_1982 na początek zapoznaj się z tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole.
Zwróć uwagę na znacznik w tytule. Tym razem poprawiam :-). Poza tym, używaj wyszukiwarki - jak już wiesz, na forum temat był poruszany wiele razy. To jest przyczyna, z powodu której ZAMYKAM. -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:40 |