![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
www.gutek.idl.pl Chciałbym listę odtwarzania last.fm umieścić tak na stronie aby podczas przechodzenia pomiedzy poszczegolnymi linkami nie była ponownie wczytywana przez przeglądarkę ponieważ za każdym razem wczytuje się od nowa utwór i jest to troche nie wygodne. Jedyne co mi przychodzi do glowy to podział strony na dwie kolumny, jedna to menu, statusty gadu i skype, a także cała reszta znajdująca się pod spodem, a druga kolumna to cała część po prawej stronie czyli top i content, tylko tez nie wiem jak napisać w takim układzie obsługę linków. Jeśli ktoś ma jakis pomysł to będę wdzięczny, przykłady kodu także mile widziane. Ten post edytował gutekf1 9.12.2007, 22:12:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o ramkach, ewentualnie o "ajax" i zmienianie podstron bez odświeżania strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie na ramkach to chyba troche nie bardzo w dzisiejszych czasach operować, wiec chyba ajax mi został tylko
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 23:55 |