![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam rozwijany formularz który pobiera dane z mysql po zaznaczeniu u naciśnięciu przycisku mają zostać wysłane dane to bazy mysql ale to nie działa nie robiłem nigdy rozwijanych list z powiązaniem z mysql
Kod formularza:
Kawałek kodu pochodzącego z pliku ?co=glosowanie
Kod SQL:
EDIT: Poprawiłem pętle bo nie jest tak jak powinna być Ten post edytował Lejto 9.12.2007, 18:14:19 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj coś takiego
$query1 = mysql_query("SELECT glosow FROM nauczyciel WHERE id='".$id."';"); $data = mysql_fetch_assoc($query1); $glosow = $data[glosow]+1; $update = mysql_query("UPDATE nauczyciel SET glosow=".$glosow." WHERE id='".$id."';"); -- EDIT by JaRoPHP -- Proszę o stosowanie znaczników bbcode. Tym razem poprawiam, następnym razem dostaniesz 'nagrodę'. Ten post edytował JaRoPHP 9.12.2007, 18:41:11
Powód edycji: Poprawa bbcode
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem tak jak piszesz i w ogóle nie che mi obrazka wyświetlać błędy się pokazują z headerem
dziurson: miałeś błąd w zapytaniu ale jak go poprawiłem to i tak mi nie działa mam gdzieś błąd przy pobraniu parametru name do tablicy POST Zmieniłem kod (option nie może mieć "name") ale i tak nie działa nie wiem już co mam źle Kod formularza:
Kod dodania do bazy:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 13:29 |