![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem:
Pobieram z bazy pierwszy obrazek danej galerii i chce, aby po kliknieciu na odnosnik 'nastepny' pobieral mi kolejny obrazek z bazy i oczywiscie go czytywal w miejsce starego. Po dojsciu do ostatniego obrazka w konkretnej galerii chce, zeby przechodzil do pierwszego. Ogolnie nie moge sam wymyslic jak to zrobic... Nie prosze o rozwiazanie tego problemu, tylko o konkretne wskazowki... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerób na własne potrzeby ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki wielkie. kluczowym okazalo sie zapytanie do mysql, ale...
jak robie > to wszystko jest ok, pokazuje nastepna fote, ale < zawsze odsyla mnie do pierwszej foty. tak samo, zawsze kiedy dojde do konca danej galerii (>) to wyswietlany jest jeden rekord pusty.. jakies porady? wydaje mi sie, ze konieczne jest zastosowanie kolejnej zmiennej przekazywanej get'em. (np. action=prev, dla poprzedniej i action=next dla nastepnej). Dobrze mysle? Ten post edytował zietas 10.12.2007, 14:17:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:09 |