![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jako że znam tylko PHPNuke i Jportal, pytam Was jaki doradzicie mi CMS. Opis co to ma być i jakie mam wymagania poniżej: -bardzo szybki - najszybszy -mało obciążający serw. -z dużą ilością modułów na necie -dość prosty w obsłudze. -planowane obciążenie strony grubo ponad 5tys online. Nuke ma dużo opcji etc... ale jest troche źle skonstruowany i strasznie obciąża... musiałbym go zoptymalizować maxymalnie co nie jest ani łatwe ani szybkie. Pozdr. -------------------- Internetowe Centrum Motocyklisty
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy ze przeczytasz, poprzednie tematy wydaje mi się, że odpowiedzą na twoje pytania
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PHP Fusion...
![]() -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawym rozwiązaniem jest Joomla, proponuje wejsc na www.joomla.pl i sprawdzic, sporo w necie jest dodatków do tego cms. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PHP Fusion sucks
![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:31 |