![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-patrycja_chicago- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cześć koledzy!
Piszę zza oceanu, gdyż mam mały (dla mnie wielki) problem odnośnie wstawienia do mojej strony napisanej w formacie HTML gotowej kolumny KONTAKT. Przykład możecie zobaczyć tutaj (http://futures.pl/?did=163). Jeśli ktokolwiek byłby w tanie mi pomóc to WIELKIE DZIĘKI! O co mi konkretnie chodzi?!? Strony sama nie zrobiłam, gdyż to zbyt wymagające. Kupiłam gotowy projekt (szabl n www) napisany w .html, pozmieniałam tekst i to wszystko. Działam na DreamWeave . Nawet nie wiem jak taka funkcja się nazywa, nie wiem gdzie szukać i jak szukać. estem taka mała w tych sprawach. Oto skrypt jaki wstawiłam. Niestety nie działa, dlaczego? Zamiast pięknej tabelki w menu kontakt (treść wiadomości, adres email, telefon, przycisk wyślij wiadomość) uzyskałam jakieś bazgroły. Nawet nie mam pojęcia jak ta formuła widzi mój email? NIE ŚMIEJCIE SIĘ TYLKO PODEJDŹCIE DO SPRAWY W TEN SPOSÓB - WY ZNACIE SIĘ NA PHP, JA NA PROJEKTOWANIU STRATEGII INWESTYCYJNYCH. Dzięki! -----------------------------------------------
Powód edycji: Dodaje tag i kolorowanie /~strife/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Wyskoczyly" Ci bazgroly? Jezyk PHP potrzebuje parsera, tzn. kod php musi zostac przeksztalcony do postaci wynikowej np. html.
Widze ze brak Ci jakichkolwiek podstaw z php, wiec poszukaj na forum jak uruchomic pliki php oraz najpierw zalecam zobaczyc czym roznic sie HTML od PHP:) Kilkanascie minut na forum, bedziesz wiedziala co i jak --- chyba "wiedziała", to jest kobieta jak mniemam ^_^ /~strife/ -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:34 |