![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam plik okno.js: Kod <!--
function otworz(dokument, szerokosc, wyskokosc) { window.open(dokument,'noweOkno','left=100,top=100,screenX=100,screenY=100, width=szerokosc, height=wysokosc, innerWidth=szerokosc, innerHeight=wysokosc, directories=0, location=0, menubar=0, scrollbars=1, status=1, toolbar=0, resizable=0') } --> oraz link: [php:1:afda467a2c]<?php echo "<a href=# onClick="otworz('modules/my/infotxt.php?kto=".$about_who."','500','500')" class=menu>Więcej infomacji</a> "; ?>[/php:1:afda467a2c] i chcialbym zeby po jego nacisnieciu pojawialo sie okno 500X500 tymczasem pojawia sie okno ale o wielkosci ekranu, co jest nie tak? oczywisci skrypt dodalem do dokumentu z linkim: Kod <SCRIPT TYPE="text/javascript" LANGUAGE="JavaScript" SRC="js/okno.js"></SCRIPT>
-------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod ....... height=' + wysokosc + ', width=' + szerokosc + ' .......'
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w kodzie czy w linku?
-------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod '... screenX=100,screenY=100, width=szerokosc, height=wysokosc, innerWidth=szerokosc, innerHeight=wysokosc ...'
Szerokość i wysokość to zmienne, więc powinno być Kod '... screenX=100,screenY=100, width=' + szerokosc + ', height=' + wysokosc + ', innerWidth=szerokosc, innerHeight=wysokosc ...'
Aha, innerWidth i innerHeight tak samo, jeżeli potrzebujesz jednego i drugiego. BTW, left i top nie ma w mojej specyfikacji JS 1.3. |
|
|
![]()
|
|
ok dzial dzieki
![]() ![]() -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:29 |