![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc...
Jestem zupelnym lamerem w kweti jezyka php ![]() Posiadam stronę w Limbo. Kiedy chce zainstalowac kolejny modul pojawiaja mi sie bledy: Warning: opendir(/home/hosting/paulini.pl/seminarium.paulini.pl/public_html/modules/mod_lang/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/hosting/paulini.pl/seminarium.paulini.pl/public_html/includes/functions.php on line 80 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/hosting/paulini.pl/seminarium.paulini.pl/public_html/includes/functions.php on line 81 Fatal error: Call to a member function getElementByPath() on a non-object in /home/hosting/paulini.pl/seminarium.paulini.pl/public_html/admin/classes/class_install.php on line 99 Z bardzo nie wiem co z tym zrobic, nie moge znalezc nigdzie w Interencie odpowiedzi na ten temat nawet na oficjalnych forach limbo. Chcialem zainstalowac modul ktory pozwolilby mi zmienic jezyk na stronie a jeszc e lepiej gdybym mogl zmienic jednoczesnie i jezyk i template. Prosze o odpowiedz.. Pozdrawiam i czekam z niepokojem. Ten post edytował mofetim 6.12.2007, 15:02:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:08 |