![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzisiaj fora dev zostaly ukryte - dostepne tylko dla developerow.
Ma to zapobiec wykorzytywaniu (podpisywaniu sie pod nimi) naszych pomyslow przez inne serwisy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łe :? Lubilem sobie czasami poczytac posty na dev bo bardzo poglebialy moja wiedze. A teraz co ja zrobie? :cry:
-------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ruszy tymczaswa strona php.pl predzej czy pozniej beda artykuly opisujace te zagadnienia, ktore poruszamy na forach dev (i PRO
![]() P.S. O postepie prac bedizemy informaowac na forum php.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem co o tym myslec :?
przeciez bylo glosowanie ... 62% przeciw 38% mamy w koncu demokracje czy nie ? -------------------- code.gosu.pl
|
|
|
![]()
|
|
Niedawno bylo drugie glosowanie i wiekszosc (7:1) opowiadalo sie za tym aby je ukryc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Seth: mi tez "coś" wyslij :PPP, a co... Mikołajki są
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czekamy z niecierpliwością. Szkoda, że ta część forum będzie niedostępna, ale rozumiem, że nie chcecie, aby wasze pomysły były wykradane.
Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia. Oby wasz projekt był przynajmniej w 90% tym, co planujecie. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na phpbb.com.pl/forum od samego początku fora DEV s.ą ukryte, i tylko my - developerzy mamy do ich dostęp. Żaden użytkownik nie wie, że tkie tematy wogule istnieją. (chyba, że zobaczy na statystyki, bo większość postów jest na forum DEV 8) ) Myślę, że deveoperzy i tutaj powinni mieć "swój świat" bez dostępu dla innych, przecież nie każdy musi wiedzieć jak będzie wyglądał w przyszłości portal :idea:
-------------------- Ciekaw jestem, czy papużki nie patrzą na nas z pogardą? BO NIE LATAMY :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a można będzie jeszcze np layouty wysyłać?
|
|
|
![]()
|
|
Tak. Na gorze masz link do konkursu i tam znajdziesz info gdzie mozna go wyslac.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle, że teraz się założeń nie da przeczytać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tyle, że teraz się założeń nie da przeczytać
![]() I nie ma też forum na temat przyszłej treści strony. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie powinniście nie ukrywać forum for dev ...
lepiej żeby użytkownicy mogli zaglądać i wiedzieć o przyszłym rozwoju php.pl Ale przecież wszystko zależy od Was ! Pozdr. -------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]()
|
|
Cytat Tyle, że teraz się założeń nie da przeczytać
![]() Przesune zaraz temat odnosnie zalozen designu. Cytat I nie ma też forum na temat przyszłej treści strony.
Chodzi Ci o forum php.pl - tresc ? |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat I nie ma też forum na temat przyszłej treści strony.
Chodzi Ci o forum php.pl - tresc ? Tak. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
|
|
![]()
|
|
I tak osoby spoza dev nie mogly tam psiac, wiec wiele sie nie zmienilo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
nie wiem jak do konca to jest zorganizowane ale (bylem jedynym glosem na NIE :-():
- niech fora nie beda ukryte niech sa widoczne - skoro juz zostalem przeglosowany (wiem kto jak glosowal i do odpowiednich osob wyslalem wąglika) to proponuje aby zakac wejscia wszystkim spoza dev ale mniech fora beda widoczne. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
A to ciekawe - z tym głosowaniem. Wydawało mi sie, że zarzad skłąda sie z 7 osób, a pojawiło sie 7 głosów, a ja nie głosowałem. Przyznawać się, kto to zrobił
![]() edited. Acha - zdaje się, że to nie tylko zarząd decydował. No cóż... - pojawił się jeszcze jeden głos na nie... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.05.2025 - 22:02 |