![]() |
![]() |
-wootek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taki skrypt (kawałek niego podam) :
i cos jest nie tak w linii 7, w linii 7 jest
pojawia sie wtedy na stronie komunikat ze wystapil blad o takiej tresci: Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/sites/yoyo.pl/e/m/przykladowastrona/templates/08_portal_zwiastuna/index.php on line 7 Co zrobic ? Hlp please bo na tym sie zatrzymalem i dalej nie moge ruszyc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przecież wyraźnie napisane: niespodziewany znak < w linii 7.
Daj na początku linii 7. // (dwa slash'e) Albo na początku wpisz echo " i linię zamknij ". A w ogóle - to jeśli ten skrypt jest dalej w takim samym stylu napisany, jak go tutaj przytoczyłeś, to jeszcze wiele razy będziesz zadawał pytania... Ciekawa zmienna, ta $GLOBALS['mosConfig_sitename']... |
|
|
-wootek- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przed <body> wstaw ?>
I to koniec pomocy z mojej strony. Więcej porad znajdziesz tutaj. Bez urazy, ale najbardziej podstawowych podstaw nie znasz, a jeśli tak ma wyglądać pomoc społeczności, to możesz co najwyżej dać zlecenie - w innym dziale tego forum. |
|
|
-wootek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jestem noobkiem to fakt, nie znam sie na php wogole to dlatego zajrzalem na ta strone i uznaje ze jest ona bardzo dobra. Robie tylko TUTORIAL z joomli jak zrobic wlasna strone w joomla! dopasowywujac moduly itp
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 22:23 |