![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój ostatni projekt: http://digart.img.digart.pl/data/img/46/68...oad/1318625.png
Proszę o krytykę oraz wszelkie porady. ![]() -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kalkulator z epoki kamienia łupanego, przemawiają do mnie firmy, które są nowoczesne
![]() górne menu za biedne, proponuje coś pokombinować nad nim -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
typografia czcionek mi nia pasuję, jak wyzej kalkulator. to już lepiej dać liczydło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo slabe.
Zacznij od nowa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
A ja wszystkich zaskoczę: mi się nawet podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kalkulator nie dość że stary to i w zbyt kontrastowej kompozycji. Tytuł: Biuro rachunkowe Doradztwo Podatkowe", powinien być bardziej wyrazisty.
Wchodząc pierwszy raz na stronę nie znając wcześniej tematyki, przez chwilę można odnieść wrażenie , że firma sprzedaje urządzenie biurowe (kalkulatory stare ![]() W stopce zamień ( c ) na © Ten post edytował lectric 3.12.2007, 11:38:13 -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeden powiedział że kalkulator i od razu problem... :/
Cytat Wchodząc pierwszy raz na stronę nie znając wcześniej tematyki, przez chwilę można odnieść wrażenie , że firma sprzedaje urządzenie biurowe (kalkulatory stare smile.gif) heh! sorry ale jest tyle napisów typu "biuro rachunkowe" etc. że to trzeba być naprawdę... :/ Strona ma być trochę uboga bo to tylko biuro rachunkowe a nie jakaś wielka korporacja :/ Cytat epoki kamienia łupanego, Cytat Bardzo slabe. Zacznij od nowa. Fajnie... Dużo sie dowiedziałem z Twojej wypowiedzi... Jest wyczerpująca... Nad menu jeszcze pomyśle... -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dałeś stronę do oceny, słaba bo słana. ale miej troszke samokrytycyzmu... i zadaj sobie pytanie "będąc właścicielem biura rachunkowego chciał byś mieć taką stronkę" internet ma iść do przodu a nie do tyłu ...
powodzenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@colinQ: jak nie umiesz przyjąć uwag to po prostu nie wystawiaj do oceny i nie rób fochów bo to śmieszne
![]() Ten post edytował sf 4.12.2007, 09:36:50 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Mi ogolnie zazwyczaj wszystko sie podoba, głównie pewnie dlatego ze sam lepiej bym nie zrobił
![]() Aczkolwiek ten design mi sie nie podoba i nie ma co ukrywać ten kobylasty kalkulator z "epoki kamienia łupanego" ma duży wpływ na ten negatywny wizerunek. Cytat Jest wyczerpująca... No a co to pisać? Nie podoba się i już. Powód ludzie ci wskazali - kalkulator (między innymi)
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
strona mi się podoba, kalkulator mi nie przeszkadza, ale header należy zmienić!
|
|
|
![]()
|
|
Zmieniłem ten kalkulator na nieco inny. Jest on jednak tak samo duży co tamten ponieważ biura mają to do siebie że nie pracują na kieszonkowych "liczydełkach" tylko na średnich, wyraźnych kalkulatorach
![]() Link: http://www.mFoto.pl/uploads/1762/jadwiga-k...copy2_59ddd.png -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myślałem, że pracują na kompach, a kalkulator jest jedynie charakterystycznym znakiem rozpoznawczym. Podobnie strony firm, które są w branży architektonicznej mają design, w którym są takie elementy, jak cyrkiel, linijka i ołówek, a wiadomo przecież, że większość procesów projektowych jest wspomaganych komputerowo i cyrkle idą do lamusa.
Btw. Chociażby na google masz bajeranckie kalkulatory - prawdziwy modern design ![]() ![]() ![]() Albo takie wypasione ![]() ![]() Widziałem też kiedyś taki, w którym można instalować gry (np. coś a'la wolfenstein) ![]() Ten post edytował Speedy 8.12.2007, 02:18:45 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
No fakt jest to znak rozpoznawczy więc nie czepiać się kalkulatora
![]() -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim top do zrobienia od nowa... Jest taki jakiś odrzucający.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeee panowie czepiacie się
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:12 |