![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Skąd: Stalowa Wola / Wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Czy korzystał ktoś z was z repozytorium na Trac.nq.pl w połączeniu z pluginem Eclipse Mylyn, do łączenia z Trac? Nie wiem czemy plugin nie może się zalogować z niby "nieprawidłowymi danymi logowania" (invalid credentials). Łączę się przez protokół http. Panowie w Nq.pl nie zamierzają pomóc. Dzięki z góry za pomoc. Ten post edytował em_pl 3.12.2007, 10:05:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
masz cos skopane u siebie ...
po 1 nq.pl zawsze pomaga .... po 2 otwierasz przegladarke i logujesz sie zas podajesz haslo do mylyn i nie mozesz choc idzie tym samym kanalem ... dziwne -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Skąd: Stalowa Wola / Wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzwoiłem dziś do NQ i pomoc techniczna udzieliła informacji, iż w niedługim czasie będzie przetestowany plugin Mylyn dla Traca.
Wg mnie problemem jest pole "__FORM_TOKEN" w formularzu logowania, który być może miał zabezpieczyć przed .. czymś ![]() Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:46 |