![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
http://img212.imageshack.us/img212/5783/ecltm6.jpg
Na obrazku widać śmieszne artefakty (niektóre literki zrobiły się białe). Problem pojawia się podczas jakiejkolwiek edycji pliku (tylko przy czrnym tle). Po poruszaniu scrollem - znika. Czy ktoś się z tym spotkał? Problem występuje w Aptanie Ma ktoś na to lekarstwo? Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy dużym projekcie też mi sie tak zdarza i to na dowolnym tle
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A która to wersja Aptany? Ja mam wersję Aptana Studio 1,0, ale jako plugin do Eclipse i pliki PHP edytuję w edytorze z PDT, natomiast HTML i js z Aptany. We wcześniejszych wersjach Aptany było dużo bugów z kolorowaniem, ale z każdą zmianą widzę w changelogu kolejne bugi kolorowania poprawione.
Swoją drogą wsparcie w Aptanie dla PHP jest stosunkowo nowe, więc cierpi na choroby wieku młodzieńczego. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z sprobuj usunac polskie znaki z pliku i zobac co sie bedzie dzialo
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Aptana jest w najnowszej wersji - Eclipse twierdzi, ze nie ma więcej updatów.
Problem jest nawet przy braku polskich znaków. Może powalczę z tym, ale póki co, zostanę przy perspektywie PHP :| Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie przy edytorze PHP z pluginu Aptany wszystko OK, jak chcesz mogę wysłać Ci schemat kolorowania, ale mam standardowe, na białym tle.
-------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, ale na białe tło to mam dobre kolorowanie ;]
W sumie to bym olał Aptane, jakby kolorowanie składni w domyślnej perspektywie php było lepsze. Można w Apatanie ustawić więcej szczegółów. Pozdrawiam, -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:19 |