![]() |
![]() |
-kolos211- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Chciałem sprawdzić działanie funkcji mail w pętli, dałem pętle
I niestety to się wysyła czały czas, mimo że nie jest skrypt właczony, usunąłem to nawet z serwera. Co zrobic, zeby to sie przestało wysyłac?
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje oko to skrypt został już przerwany, tylko pętla wywołała tą funkcje masę razy i teraz wysyłają się zaległe maile
![]() Pewnie po kilkuset, albo kilku tysiącach ![]() Pozdro -------------------- pretty as a shit.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
wooooo
Twoja pętla: "Jeśli prawda, to wyślij" Najpierw trzeba testować pętlę, a potem funkcję w niej zawarte Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-kolos211- |
![]()
|
Goście ![]() |
da się to jakoś przerwać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabić proces PHP / Serwera.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
-kolos211- |
![]()
|
Goście ![]() |
mógłbyś mi powiedzieć w jaki sposob? prosze o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-kolos211- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam to dać w pliku .htaccess?
bo ja nie mam apache wlasnego, tylko to serwer wirtualny. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam to dać w pliku .htaccess? bo ja nie mam apache wlasnego, tylko to serwer wirtualny. Zabicie php nie pomoże, ponieważ php zakończył zapewne już działanie. Maile przed wysłaniem są umieszczane w kolejce i teraz pewnie są wysyłane z tej kolejki. Rozwiązaniem może być tylko wyczyszczenie kolejki maili, a o to musisz prosić administratora. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:46 |