![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam strone pcdownload.pl przeniosłem ją ostatnio z serwera isx.pl na m-host.eu
Na początku było dużo błędów ale ustawiłem poszczególnym plikom chmody i wszystkie błędy z nikneły prócz jednego. Gdy chce w panelu admina dodac plik z obrazkiem pokazuje się błąd: Kod Fatal error: Call to undefined function: imagettftext() in /home/awisniewsk/domains/pcdownload.pl/public_html/admin/admin_download.php on line 245 Dowiedziałem, że jest problem z biblioteka gd. Czekam na pomoc jak to naprawic. Przepraszam jeśli napisałem w złym dziale ale jestem początkującym. Z góry dziękuje. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ta funkcja wymaga obslugi biblioteki freetype, musisz pogadac o tym z adminem
wszystko jest w manualu napisane przy tej funkcji imagettftext" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Cytat Notatka: This function requires both the GD library and the » FreeType library.
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:27 |