![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich użytkowników... jako, że jestem nowy bardzo proszę o ew. poprawienie tytułu itd.
ale do rzeczy... szukam pomocy przy stworzeniu (myślę dość prostego) skryptu w ajax, bądź innym języku programowym... zamieszczę screna, by było łatwiej zrozumieć o co mi chodzi: ![]() Proszę o odpowiedź jak rozwiązać ten problem... GG: 2582800 bądź mailowo: bardi3@gmail.com z góry dziękuję wszystkim dobrym ludziom na tym forum ![]()
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie jestem zielony w te klocki... więc szukam pomocy
![]() ![]() ![]() można liczyć na jakąś pomoc ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak - pomogę Ci przenosząc temat na Giełdę ofert i opatrując tagiem [wolontariat]
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:02 |