![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Po pierwsze nie wiem czy w dobrym miejscu ale jestem nowy. Prosze o przeniesienie najwyzej.
Mam taki problem: Wczoraj chcialem zaisntalowac php + apache + mysql. No i niby wszystko dobrze ale plik phpinfo() nie widzi bazy MySQL. Wiem ze chodzi o wpis w php.ini a konkretnie o Kod extension_dir = "c:/php/ext" extension=php_mysql.dll extension=php_mysqli.dll Czy moglby mi ktos podac jak dokladnie wyedytowac php.ini albo przeslac swoj gotowy plik juz wyedytowany? Chyba ze problem lezy jeszcze gdzies indziej... Wlasnie nie wiem gdzie te linijki dodac dokladnie. Pozdrawiam RENTGEN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co zainstalowałeś wszystko osobno czy jakis wamp czy krasnal czy jeszcze cos innego?
Na pewno rozszerzenia sa w katalogu extension_dir = "c:/php/ext" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
temat byl poruszany na forum
szukaj a znajdziesz -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 14:06 |